Det är lätt att bli lite fåfäng när huden i ansiktet börjar hänga lite, det var precis det som hände med den här göteborgaren som gjorde en ansiktslyftning.

Glenn från Göteborg tyckte var dags för en ansiktslyftning och gav sig själv det som en födelsedagspresent. 40 000 kr fattigare men med en yngre ansikte, kom Glenn nöjd ut.

På vägen hem från doktorn köpte han en tidning och passade på att fråga damen i affären hur gammal hon trodde han var.

- Runt 35, trodde hon.

- Jag är faktiskt 47, svarade Glenn väldigt glatt.

Eftersom han var lite hungrig passade han på att stanna på McDonalds på Avenyn. Väl framme vid kassan ville han igen kontrollera att han såg yngre ut än han var.

Så han frågade tjejen i kassan hur gammal hon trodde han var. Hon trodde att han var 29 år. Han log och sa:

- Jag fyller 47 idag!

En stund senare på spårvagnshållplatsen, när han stod och väntade på spårvagnen hem, så såg han gammal dam bredvid honom, och passade på att fråga samma fråga. Hon svarade:

- Jag är 88 år gammal och har dålig syn, men som ung hade jag en säker metod att bestämma ålder på männen. Jag brukade stoppa handen innanför byxorna och känna efter. Och jag prickade alltid rätt!

Glenn tänkte en stund och tittade sig omkring och såg att det inte var någon där, så, varför inte? Efter att ha klämt och känt i ett bra tag på alla håll och kanter, sa hon nöjt med ett leende.

- Du är 47 år!

Glenn såg helt förvånad ut och frågade:

- Hur visste du det?

Damen log mycket brett och svarade:

- Jag stod bakom dig i kön på McDonalds…

Dela gärna detta skämt med dina vänner på Facebook!