Visst är det alltid roligt att lura en kompis så länge det inte går till överdrift såklart. I det här skämtet nedan gick en av kompisarna till överdrift, och det fick otroliga konsekvenser på bröllopsnatten.

Dagen var fastställd och tre av brudgummens vänner, en snickare, en elektriker och en tandläkare diskuterade vilka hyss de skulle hitta på för brudparet i samband med bröllopsnatten.

Snickaren menade att om han sågade av sängbenen så fick de något att skratta åt. Elektrikern bestämde sig för att koppla ström i sängen. Tandläkaren ville inte säga vad han skulle göra, men lovade de andra att hans hyss skulle bli ihågkommet för alltid.

Bröllopet och tillhörande festligheter gick som planerat och några dagar senare fick alla brudgummens vänner följande brev:

Bästa vänner

Vi ber att få tacka för alla lyckönskningar med anledning av vårt bröllop och alla ansträngningar att göra detsamma oförglömligt Vi hade inget emot att sängbenen var avsågade och rasade ihop då vi lade oss, ganska kul faktiskt Elektrostöten var först en chockartad upplevelse, men som sen faktiskt bevisade sig ha en positiv effekt på manligheten… MEN – får jag fatt i den idiot som hade blandat lokalbedövning i vaselinburken, DÅ JÄKLAR…

Dela gärna detta skämt med alla dina vänner på Facebook!