På Skrattsajten.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.

Det var en gång en liten pojke som väldigt gärna ville ha 500 kronor och hans mamma sa till honom att be till GUD om de pengarna. Ha bad och bad i veckor men inga pengar dök upp. Därför bestämde han sig för att skicka ett brev till GUD och på så sätt be om 500 kronor.

När posten fick brevet adresserat till GUD öppnade de brevet och bestämde sig för att skicka den till Sveriges statsminister Ulf Kristersson. Kristersson var så imponerad, rörd och road så att han sa till sin sekreterare att skicka 50 kronor till den lilla pojken. Kristersson tänkte att det skulle nog framstå som mycket pengar för en liten pojke. Den lilla pojken blev förtjust över att få 50 kronor och började på en gång med att skriva ett tackbrev till GUD. Han skrev följande:

“Kära GUD!

Tack så jättemycket för att du skickade mig pengarna! Jag märkte på kuvertet att du var tvungen att skicka dem via regeringen Ulf Kristersson… Som vanligt så drog de jävlarna av 90% i skatt.”

Dela gärna detta med dina vänner på Facebook och andra sociala medier!