På Skrattsajten.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.

En kille ser en annons på ett sommartorp upp i dalarna och beger sig dit för att titta lite närmare på det. Allt är precis som han vill ha det men är ändå lite tveksam eftersom det kanske finns för mycket mygg.

- Mygg! säger säljaren oförstående och fortsätter, nej nej här finns inga mygg... i alla fall inte mer än vad ni har i Skåne, det kan jag försäkra dig.

- Hmm.. hur kan du försäkra mig detta? frågar killen.

- Vi gör så här, säger säljaren, du klär av dig naken och ställer dig vid det stora trädet där ute i hagen. Jag binder fast dig och kör sen ett par ärende. Skulle det vara så att du har onormalt med myggbett när jag kommer tillbaks... så får du huset.

- Toppen! säger killen och blir naken fastbundet i trädet av säljaren.

Efter ett par timmar kommer säljaren tillbaka och ser till sin förskräckelse att killen hänger nästan livlöst vid trädet. Han skyndar sig att få loss killen samtidigt som han ursäktar sig och kan inte förstå var myggen har kommit ifrån.

- Mygg? säger killen, näää här finns nog inga mygg... men kalven där borta, har den ingen mamma..?