Ron Krau var nära att få sin son kidnappad, vilket är ett av en förälders värsta mardröm. Men som alla föräldrar gör i ett sådant ögonblick är att försöka förhindra att detta sker till varje pris.

En mycket varm dag höll pappan på att förbereda sonens 1-årskalas i trädgården. En främmande man stannade precis utanför deras hus och frågade om han kunde få låna lite vatten, hans motor hade överhettas påstod den han.

Självklart ville Ron hjälpa mannen, och vänder sig om för att gå och hämta vatten. Undertiden Ron häller upp vatten ser han det fruktansvärda i ögonvrån. Främlingen lyfter upp hans lilla son, stoppar pojken i sin väska, och springer sedan iväg mot sin bil.

Allt detta hände otroligt snabbt. Pappan agerar instinktivt och förstår att om han inte hinner ikapp främlingen kommer han aldrig att få se sin son igen. Ron springer efter främlingen och i ren desperation slår han till honom i huvudet så hårt han bara kan.

Främlingen ramlar ihop och Ron tar sin lilla son, springer tillbaka till huset och ringer polisen. Tyvärr lyckades främlingen fly innan polisen kommit till platsen.

Jag hoppas bara att de fångar honom och stoppa honom innan han försöker göra samma sak igen, säger Ron.

Nu hoppas vi att polisen få tag i gärningsmannen och låser in honom under en lång tid framöver.

Se klippet nedan: