På Skrattsajten.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga och bra. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.
När fyra av Tomtens nissar blev sjuka, och lärlingsnissarna inte kunde bygga leksaker lika fort som standardnissarna, blev Tomten lite stressad av att ligga efter i schemat. Tomtemor sa att hennes mamma skulle komma på besök. Då blev Tomten ännu mera stressad.
 
När han gick för att sela renarna, märkte han att tre av dem höll på att föda, två av dem hade hoppat över staketet och var - ja, gud vet var. 
 
Mera stress...
 
När han skulle lasta släden sprack en av brädorna, och julklappssäcken slog i backen och spred ut alla leksaker. Vid det här läget var Tomten så frustrerad att han gick in i huset för lite glögg och en snaps så att han skulle kunna slappna av. Väl i köket märkte han att nissarna gömt spriten, och i all ilskan tappade han glöggrytan i marken, och den gick i tusen bitar. Han räknade till tio och gick för att hämta kvasten. Han upptäckte snart att mössen ätit upp borstsidan av kvasten.
 
Just då ringde det på dörren, och Tomten gick med bestämda steg mot dörren. Han öppnade, och där stod en ängel med en stor, fin julgran. 
 
Glatt sade den:
 
- Hej Tomten! God jul på sig, och visst är det en underbar dag? 
 
Jag har en vacker julgran åt dig här, vart ska jag göra av den?
 
Det är så traditionen med en liten ängel längst upp i julgranen kom till..