Att hitta sin partner i sängkammaren med en annan person kan få vem som helst att bli helt knäckt. Men förklaringen mannen hade fick oss att skratta riktigt gott. Glöm inte bort att dela med dig av detta skämt till alla dina vänner om du också skrattade.

Hustrun kommer hem tidigare än väntat och finner sin man i sovrummet älskande med en mycket attraktiv ung kvinna.

Hustrun blir naturligtvis upprörd och skriker gråtande:

– Du är ett oförbätterligt svin. Hur vågar du göra så här mot mig – en trogen hustru mor till våra barn. Jag lämnar dig och begär omedelbart skilsmässa!

Mannen svarar:

– Vänta nu en minut älskling så jag åtminstone får berätta hur detta hände.

Hustrun säger:

- OK, men det blir nog de sista ord du säger till mig!!

Mannen börjar berätta:

– Jag hoppade in i bilen för att åka hem, och då bad den här unga damen om lift. Hon såg så deppig, ledsen och försvarslös ut så jag tyckte synd om henne och lät henne komma in i bilen.

Jag märkte att hon var mager, inte så välklädd och smutsig. Hon berättade för mig att hon inte ätit på tre dar så i min medkänsla tog jag med henne hem och värmde upp maten jag gjorde till dig i går, men som du inte åt upp för du inte ville inte gå upp i vikt.

Den stackars flickan slukade maten och tyckte det var gott. Eftersom hon behövde bli ren föreslog jag att hon skulle ta en dusch.

Medan hon tog en lång välbehövlig dusch såg jag att hennes kläder var så trasiga så jag slängde dem och gav henne de där designade jeansen som du inte använt för du tycker de är för tighta.

Så gav jag henne de underkläder du fick av mig på vår bröllopsdag och som du inte använder för du tycker jag har dålig smak.

Sen hittade jag den där sexiga blusen min syster gav dig i julklapp och som du inte använder bara för att genera henne.

Jag gav henne också de dyra bootsen som du köpte i en boutique men som du inte använder för att en annan kvinna på ditt jobb skaffat likadana.

Mannen tog ett snabbt andetag och fortsatte:

– Hon var så tacksam för att jag förstod hennes situation så när jag följde henne till dörren när hon skulle gå vände hon sig mot mig med tårar i ögonen och frågade:

– Är det något mer som din fru inte använder längre?

Dela gärna detta skämt med alla dina vänner på Facebook!