På Skrattsajten.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.

Påven är på besök i New York. En limousinchaufför mötte honom vid flygplatsen. Efter att allt bagage var nerpackat i bakluckan märkte chauffören att Påven stod kvar och tvekade på trottoaren.

”Ursäkta mig, ers helighet,” säger chauffören. ”Skulle du vilja sätta dig i bilen så kan vi köra iväg?”

”Nja, för att vara ärlig min son,” svarade Påven. ”I Vatikanen får jag aldrig köra bil och idag skulle jag verkligen vilja köra bil. Jag saknar det.”

”Jag är ledsen, ers excellens men det går inte. Jag skulle bli av med jobbet. Tänk om något skulle hända?”

”Om du låter mig köra idag så kan vi nog komma överens om en liten belöning åt dig,” svarade Påven och log.

Motvilligt satte sig chauffören i baksätet och Påven satte sig bakom ratten. Men det tog inte många minuter innan chauffören hann ångra sitt beslut för så fort de lämnat flygplatsen tryckte Påven ner gasen i botten och fick snabbt upp limousinen i 150 kilometer i timmen.

”Snälla sakta ner, ers helighet!” bad den förskräckte mannen i baksätet. Men Påven fortsatte att köra på för fulla muggar ända fram tills dess att han hörde polissirener ljuda bakom bilen.

”Åh, herregud, jag kommer att bli av med körkortet” stönade chauffören i baksätet samtidigt som han önskade att han aldrig hade kommit jobbet den morgonen.

Påven stannade till bilen och vevade ner rutan när polisen kom gående. Men så fort polisen fick syn på honom så vände han på klacken, gick tillbaka till sin motorcykel och tog fram radion.

”Jag behöver prata med kaptenen,” säger polisen till sambandscentralen. Efter en knapp minut är kaptenen på andra sidan tråden och polisen förklarar att han har stannat en limousin som körde 150 kilometer i timmen i stadstrafik.

”Så gnip honom?” svarar kaptenen.

”Jag tror inte vi vill göra det, det är en riktig höjdare,” säger polisen.

”Desto större anledning!” ropar kaptenen.

”Nej alltså, det här är någon riktigt viktig.” säger polisen.

Kaptenen pausar och frågar sedan, ”Vem är det du har stannat, borgmästaren?”

Polisen: ”Större.”

Kaptenen: ”Guvernören?”

Polisen: ”Större.”

”Okej,” säger kaptenen, ”vem är det du har där?”

Polisen: ”Jag tror det är gud…”

Kaptenen: ”Vad får dig att tro något sådant dumt?”

Polisen: ”Han har påven som limousinchaufför...

Dela gärna detta skämt med alla dina vänner på Facebook!