På Skrattsajten.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.

En kvinna kommer hem och säger till sin man:

– Kommer du ihåg huvudvärken jag har haft alla dessa år? Nu är den borta!

– Ingen huvudvärk längre, hur gick det till? frågade mannen.

Hon svarade: – Eva rekommenderade en hypnotisör till mig. Han sa att jag skulle ställa mig framför en spegel och säga: – ”Jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk…”

– Det fungerade! Huvudvärken är borta!

Mannen svarade: – Det är ju fantastiskt!

Kvinnan: – Du vet ju att du inte har varit Tarzan direkt i sängen de senast åren. Du skulle kanske också besöka hypnotisören och se vad han kan göra åt det.

Mannen gick med på detta. Efter besöket hos hypnotisören kommer mannen hem, lyfter upp sin hustru och lyfter henne in i sovrummet, klär av henne, lägger henne på sängen och säger: – Rör dig inte, jag är strax tillbaka.

Han går in i badrummet och kommer tillbaka en liten stund senare och hoppar ner till henne i sängen och älskar passionerat som aldrig förr.

Hans fru säger:- Wow, det var ju fantastiskt!

Mannen svarar: – Rör dig inte, jag är strax tillbaka. Han går tillbaka in i badrummet, kommer ut igen, och de älskar ännu en gång.

Frun säger: – Wow, det var ju ännu bättre!!!

Då säger mannen: – Rör dig inte, jag är strax tillbaka.

Efter det går han in i badrummet igen. Denna gången följer hans fru tyst efter honom, ser honom stå framför spegeln och säga: – ”Hon är inte min fru, hon är inte min fru, hon är inte min fru…”

Dela gärna detta med alla dina vänner på Facebook!