“Vad tänker du på?”
“Älskar du mig?”
“Är jag tjock?”
“Tycker du hon är snyggare än vad jag är?”
“Vad skulle du göra om jag dog?”

Vad som gör dessa frågor så hemska är att varenda en utav dem är garanterad att starta en gigantisk diskussion, och/eller skilsmässa, om killen svarar fel. Exempel:

1 – “Vad tänker du på?”
Det korrekta svaret på denna fråga är, naturligtvis, “Jag är ledsen att jag var lite borta där. Jag satt bara och tänkte på vilken varm, underbar, omtänksam, hänsynsfull, intelligent och vacker kvinna du är, och vad lycklig jag är som har träffat dig.” Självskrivet har detta svaret ingen som helst likhet med vad killen egentligen tänkte på, som sannolikt var en utav dessa fem sakerna:
a) Ishockey.
b) Fotboll.
c) Hur fet du är.
d) Hur mycket snyggare hon är än dig.
e) Vad han skulle göra med försäkringspengarna om du dog.

Det bästa svaret på denna fråga tros dock ha kommit från Al Bundy, från TV-serien “Våra Värsta År” som svarade: “Om jag har velat att du skulle veta det hade jag pratat istället för tänkt.” De andra frågorna har också endast ett korrekt svar, men många felaktiga svar.

2 – “Älskar du mig?”
Det enda korrekta svaret här är “Ja.” De killar som vill visa sig på styva linan kan säga “Ja, älskling.” Helt fel svar är bland andra:
a) Jag antar det.
b) Skulle det få dig att känna dig bättre om jag sa ja.
c) Beror på vad du menar med “älska”…
d) Spelar det någon roll?
e) Vem? Jag?

3 – “Är jag tjock?”
Det bästa svaret här är att snabbt svara “Nej, naturligtivis inte” och sedan lämna rummet så fort som möjligt. Felaktiga svar kan låta ungefär så här:
a) Det tycker jag inte, men å andra sidan är du inte smal heller.
b) Jämfört med vad?
c) Jag har sett värre.
d) Lite extra fett passar dig bara bra.
e) Öh va? Ta det en gång till, va? Jag satt och tänkte på din försäkringspremie.

4 – “Tycker du hon är snyggare än vad jag är?”
“Hon” i detta sammanhanget kan vara allt från en före detta flickvän, en total främling som just passerat er på gatan eller en skådespelerska. Oavsett vem det var så lyder det korrekta svaret: “Nej, du är mycket snyggare.” Följande svar är inte att rekommendera, då de är helt felaktiga:
a) Inte snyggare, bara snygg på ett annorlunda sätt.
b) Jag går inte runt och graderar er… inte så snabbt i alla fall.
c) Ja, men du har en härligare personlighet.
d) Bara med tanke på att hon är yngre och smalare, inte på något annat sätt.
e) Öh va? Ta det en gång till, va? Jag satt och tänkte på din försäkringspremie.

5 – “Vad skulle du göra om jag dog?”
Rätt svar: “Min kära, om din närvaro här på jorden av någon anledning skulle upphöra skulle mitt liv upphöra med det. Varenda dag som min kropp tvingas gå kvar här på jorden skulle min själ längta efter att få sammanföras med dig i himlen.” Detta kan nog vara den dummaste frågan av dem alla, och de svar som en kille kan frambringa och sedan ställas mot väggen för kan inte ens publiceras.