På Skrattsajten.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.

Stefan Karlsson i Antnäs skulle gå och lägga sig när hans fru sade till honom att han lämnat ljuset på i garaget, vilket hon kunde se från sovrumsfönstret.

Stefan öppnade bakdörren för att släcka ljuset men såg då att det var tjuvar i garaget som höll på och stal saker. Han ringde polisen som frågade om någon av tjuvarna tagit sig in till huset. Stefan sa nej.

Polisen sade då att alla bilar var upptagna och rådde honom därför att låsa alla dörrar i huset så skulle polisen skicka en bil när någon blev ledig.

Stefan sa okej och lade på luren och räknade sedan till trettio. När han räknat färdigt ringde han återigen upp polisen och sade "Hej, jag ringde alldeles nyss för att det var folk som stal saker från mitt garage. Jag ville bara säga att ni inte behöver komma längre för jag sköt dom nyss".

Sedan lade Stefan på luren. Inom några minuter kom polisbilar, en piketbus, en brandbil och två ambulanser. Tjuvarna greps på bar gärning.

En av polismännen vände sig mot Stefan och sade "Jag tyckte att du sa att du hade skjutit dom". Stefan svarade "Jag tyckte att du sa att det inte fanns några lediga bilar".

Dela gärna detta med dina vänner på Facebook och andra sociala medier!