Vem säger att blondiner är dumma? Den här blondinen är mycket smartare än du någonsin kommer att bli!

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5 000 kronor. Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet. Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet. Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använder en 1,8 miljoner kronors Rolls Royce som säkerhet för ett lån på 5.000 kronor. Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där.

Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5.000 plus 31.50 i ränta. Banktjänstemannen säger till blondinen:
- Vi är mycket glada att ni valde att låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När ni var borta kollade vi upp er och upptäckte att ni är multimiljonär. Det som förbryllar oss är att ni behövde låna 5 000 kronor.
- Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31.50? Svarade blondinen.

Dela gärna detta med dina vänner på Facebook och andra sociala medier!Skrattsajten.com använder sig av cookies för att justera annonser och för att analysera trafik. Läs mer
OK